Antoneta Bugner

Antoneta Bugner

Candidat Sector 2

M-am născut în Mediaş şi am venit în Bucureşti în ultimele clase de liceu, locuind încă de atunci în sectorul 2. După terminarea facultăţii am lucrat ca psiholog principal şi cercetător ştiintific la Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională. Sângele – sau mai bine spus lipsa lui – a fost mereu o problemă, aşa încât în 2000 am înfiinţat Fundaţia Donatorilor Benevoli de Sange, al carei preşedinte sunt.

Prin fundaţie am dezvoltat proiecte importante, toate având ca scop creşterea numărului de donatori de sânge. Am organizat seminarii naţionale şi internaţionale, tabere pentru studenţii donatori şi am implementat proiecte în 52 de şcoli din sectorul 2. Pentru mai multe informaţii, vă rog vizitaţi web-site-ul Fundaţiei şi pagina de Facebook.

După 1990 am făcut o specializare în consilierea HIV-AIDS, organizând primele seminarii de consiliere pe subiect în Bucureşti şi în ţară. În afara acestor activităţi m-am ocupat de crearea de suport pentru cei cu boli de sânge genetice, precum talasemia şi hemofilia, având multe lucrări ştiintifice publicate pe aceste teme.

Din 1978 locuiesc în sectorul 2, în cartierul Lacul Tei. Am îndrăgit acest loc de la început şi m-am implicat activ în viaţa lui prin Grupul de Iniţiativă Lacul Tei, alături de care am realizat proiecte importante. Am participat la mai multe mişcări de protest, împotriva diverselor hotărâri abuzive ale primăriei, observând că vocea cetăţenilor este din păcate ignorată. Cred într-o administraţie publică transparentă care să lucreze pentru oameni, prin consultare publică reală.

Problemele sectorului 2 sunt multe, dintre cele mai importante ar fi: lipsa de responsabilitate a primăriei privind nenumărate activităţi pe care le desfăşoară, lipsa de continuitate în activităţi care ating colectivităţi mari, neconsultarea cetăţenilor în decizii majore, lipsa de transparenţă şi de dialog.

Candidez la Primăria Sectorului 2 din partea Uniunii Salvaţi Bucurestiul, cu sprijinul lui Nicuşor Dan, ale cărui valori le împărtăşesc. Ajutaţi-mă să fac din sectorul nostru un loc mai civilizat, pentru oameni. Vă mulţumesc!

Vezi echipa mea


More Stuff

Dumitru Dobrev

Dumitru Dobrev

Candidat Sector 4
Mihai Daneş

Mihai Daneş

Candidat Sector 6
Roxana Wring

Roxana Wring

Candidat Sector 3
Florin Grigorescu

Florin Grigorescu

Candidat Sector 5