Florin Grigorescu

Florin Grigorescu

Candidat Sector 5

Am lucrat în industrie aproape 20 de ani, din care 17 ani pe poziții de management în companii multinaționale, în trei industrii destul de diferite: ingineria proceselor industriale, managementul proiectelor și managementul departamentului de inginerie. Am lucrat marea majoritate a timpului în diverse culturi organizaționale: franțuzească, japoneză, suedeză. Din acestea am învățat enorm, reușind să finalizez cu succes proiecte complexe de până la 4 milioane de euro.

în paralel am fost activ în calitate de cetățean în amendarea unor decizii păguboase ale administrației locale și centrale. Am încercat să escaladez zidul creat între cetățeni și aleșii locali sau parlamentari pentru a le influența activitatea, astfel încât să construim un mediu de viață modern și echitabil pentru noi toți. Acum însă, m-am hotarât să fac pasul următor, pentru că Bucureștiul are nevoie de o generație de administratori nouă, caracterizată de integritate, experiență și competență.

După perioade semnificative petrecute în Galați, Deva, Toulouse, Paris și București, după mulți ani de experință profesională în care am dobândit numeroase competențe tehnice și de gestiune în mediul privat, cred că am maturitatea, energia și priceperea necesare pentru a mă implica și mai mult în societate. Alături de Nicusor Dan și Uniunea Salvați Bucurestiul, fac parte din echipa pentru Sectorul 5.

Chiar dacă, în urma unei greseli administrative, nu voi apărea pe buletin ca un candidat pentru postul de primar – deși, cu sprijinul vostru, am strâns mult peste numărul de semnături necesare pentru această poziție – candidez în fruntea listei de consilieri locali ai Uniunii Salvați Bucureștiul. Și am nevoie de suportul vostru! Sectorul nostru nu se îndreaptă într-o direcție bună și are nevoie urgentă de lideri care să se dedice cu adevărat cetățenilor. Vreau să atrag cât mai multă forță din partea comunității pentru ca împreună să devenim mai stăpâni pe direcția în care se îndreaptă orașul nostru.

În calitate de consilier, voi acționa pentru transparentizarea procesului consultativ și deliberativ, precum și a tuturor contractelor în care sunt implicate autorități publice și care implică fonduri publice sau patrimoniul public. Voi milita pentru depolitizarea profundă a instituțiilor publice și responsabilitatea funcționarilor ȋn actul administrativ. Voi lupta pentru implicarea serviciilor publice în soluționarea problemelor întâmpinate de cetățenii onești și creșterea calității, durabilității și eficienței proiectelor administrației locale.

Până acum, oamenii alegeau între o persoană care fură și mai face câte ceva pentru cetățeni și o persoana care fură, dar nu face nimic. Noi, cei din Uniunea Salvați Bucureștiul, suntem aici să oferim o alternativă: să puteți alege o echipă care nu fură și care chiar lucrează pentru tine. Vino alături de mine, doar împreună salvăm orașul nostru!

Vezi echipa mea


More Stuff

Clotilde Armand

Clotilde Armand

Candidat Sector 1
Antoneta Bugner

Antoneta Bugner

Candidat Sector 2
Roxana Wring

Roxana Wring

Candidat Sector 3
Dumitru Dobrev

Dumitru Dobrev

Candidat Sector 4