Stelian Ion, deputat USR, candidat USR la Primăria Constanța

Stelian Ion, deputat USR, candidat USR la Primăria Constanța

„Datorită lui Nicușor Dan am intrat în politică. M-a inspirat în principal hotarârea cu care a luptat ani de-a rândul contra abuzurilor administrației locale din București.

Este omul care, prin exemplul personal, prin muncă dusă până la epuizare, prin fapte, nu prin vorbe goale, a reușit să ne convingă că se poate face și altfel de politică: modest, decent, principial, cu fața îndreptată spre oameni.

Nicușor este un om de echipă. A format USB, a creat apoi USR, are în permanență alături de el oameni cu care lucrează foarte bine. După plecarea din USR a rămas alături de noi în grupul parlamentar și a dat o mână de ajutor Alianței într-un moment delicat, în care soarta candidaturii pentru europarlamentare atârna de un fir de ață. Nu se uită asemenea gesturi.

Nicușor se bucură de o încredere enormă din partea bucureștenilor, care știu ce a făcut pentru ei și care sunt conștienți de ceea ce poate face pe viitor, în calitate de primar. Alegerile locale trecute au demonstrat asta. Orice sondaj, făcut la orice oră, va arăta exact același lucru. În plus, dintre toți candidații, are cele mai mari șanse să fie sprijinit de toate partidele de opoziție care își doresc cu adevărat să nu mai câștige Firea și PSD-ul.

Eu cred că Nicușor Dan va câștiga Primăria Capitalei și va face o treabă excelentă ca primar. Orice altă propunere de candidatură este o aventură neinspirată, o aflare-n treabă.

Are toată susținerea și toată încrederea mea. Succes, Nicușor!”

More Staff

Cristian Seidler, deputat USR

Cristian Seidler, deputat USR

„Dacă aș vrea un expert în fruntea Bucureștiului, aș alege pe cineva care are cel puțin 10 000 de ore de practică în materie de București. Și nici măcar asta nu ajunge. Dacă aș vrea un lider în fruntea Bucureștiului, aș alege pe cineva capabil să atragă oameni diverși în jurul lui, pentru o cauză […]

Cristian Neagoe, ofițer de presă Greenpeace România & manager Fundația Cărturești

Cristian Neagoe, ofițer de presă Greenpeace România & manager Fundația Cărturești

„L-am cunoscut pe Nicușor Dan pe când era un tânăr matematician decis să schimbe soarta Bucureștiului. Sute de procese cu Primăria mai târziu și după punerea pe picioare a unei alternative reale în politica românească, cred că Nicușor Dan poate fi soluția pentru o capitală europeană în stare de colaps.”

Cosmina Goagea, arhitect, fondator Zeppelin

Cosmina Goagea, arhitect, fondator Zeppelin

„Nicușor Dan este primarul pe care îl aștept de ani întregi, ca pe o șansă pentru București. Este singurul candidat la Primăria Capitalei din cei 30 de ani de democrație căruia i-a păsat vreodată într-adevăr de patrimoniul cultural și de arhitectură. Are o înțelegere profundă a urbanității contemporane europene, care se regăsește atât în discursul, […]

Ana Ciceală, consilier municipal USR, candidat USR la Primăria Sectorului 3

Ana Ciceală, consilier municipal USR, candidat USR la Primăria Sectorului 3

„În cei trei ani și jumătate de luptă cu abuzurile, ilegalitățile și incompetența administrației Firea, Nicușor Dan a fost cel mai puternic aliat. Dedicarea lui pentru soarta orașului nostru, cunoașterea în profunzime a problemelor Capitalei și experiența de a găsi soluții, de a aduce oamenii împreuna la găsirea lor fac din el primarul general cu […]