Vlad Alexandrescu, senator USR

Vlad Alexandrescu, senator USR

„L-am votat pe Nicușor Dan în 2012 și 2016. M-am alăturat USR, la invitația lui, după localele de acum trei ani, tocmai pentru că îl cunoșteam de mai bine de 20 de ani pe acest „ONG-ist idealist”. Pentru hotărârea și încăpățânarea cu care a înfruntat eroic rechinii imobiliari și administrația locală. An de an, a suferit unele înfrângeri, dar a repurtat și victorii. A candidat din nou și din nou, de fiecare dată cu un rezultat tot mai bun.

Este omul cu cele mai mari șanse. Omul care luptă pentru acest oraș de peste 15 ani. Când am fost ministru al culturii în 2015-2016, am constatat că Nicușor Dan apărase mai abitir monumentele de patrimoniu decât o făcuse Ministerul Culturii însuși. Le-a apărat în instanță când nimeni nu era interesat să le protejeze. A format un partid la firul ierbii, cu care a scos un scor extraordinar în Capitală și a oferit o surpriză uriașă la nivel național la parlamentare.

Mă bucură gândul că Bucureștiul va avea, în sfârșit, un primar cu patrimoniul arhitectural între priorități. Timp de 70 de ani, comuniștii și apoi primarii vechilor partide au distrus bucată cu bucată orașul. Fie prin înțelegeri cu rechinii imobiliari, fie prin nepăsare. Din 2020, această perioadă neagră a orașului în care m-am născut va lua sfârșit.

Nicușor Dan e cea mai bună opțiune pentru București și are votul meu la anul.”

More Staff

Hanno Hoefer, muzician & regizor

Hanno Hoefer, muzician & regizor

„Urmărindu-l de ani de zile pe Nicușor Dan în lupta sa pentru București, pur și simplu nu văd cine ar putea fi mai potrivit pentru postul de primar. Deranjează? Cu atît mai bine.”

Stelian Ene, consilier local USR, Sector 3

Stelian Ene, consilier local USR, Sector 3

„Există un singur candidat real pentru București: Nicușor Dan. Ceilalți pretendenți fie nu au viziunea, fie nu au notorietatea, fie nu au de niciunele.”

Cristian Seidler, deputat USR

Cristian Seidler, deputat USR

„Dacă aș vrea un expert în fruntea Bucureștiului, aș alege pe cineva care are cel puțin 10 000 de ore de practică în materie de București. Și nici măcar asta nu ajunge. Dacă aș vrea un lider în fruntea Bucureștiului, aș alege pe cineva capabil să atragă oameni diverși în jurul lui, pentru o cauză […]

Ana Ciceală, consilier municipal USR, candidat USR la Primăria Sectorului 3

Ana Ciceală, consilier municipal USR, candidat USR la Primăria Sectorului 3

„În cei trei ani și jumătate de luptă cu abuzurile, ilegalitățile și incompetența administrației Firea, Nicușor Dan a fost cel mai puternic aliat. Dedicarea lui pentru soarta orașului nostru, cunoașterea în profunzime a problemelor Capitalei și experiența de a găsi soluții, de a aduce oamenii împreuna la găsirea lor fac din el primarul general cu […]